Medic de la Spitalul Polizu, despre refuzul împărtăşaniei din cauza COVID-19: „Sunteţi răspunzători de nenorocirea noastră”

SACCSIV - blog ortodox

Un medic dă vină pe necredincioşii care nu vor să se împărtăşească FOTO Arhivă

Sursa: https://adevarul.ro/news/societate/un-medic-spitalul-polizu-despre-refuzul-impartasaniei-cauza-covid-19-sunteti-raspunzatori-nenorocirea-noastra-1_5e7cd2585163ec427135fa0b/index.html

Un medic de la Spitalul Polizu din Capitală îi acuză pe necredincioşii care refuză împărtăşania în plină epidemie de COVID-19 şi susţine că împărtăşania „e cel mai bun medicament împotriva oricărei boli”.
UPDATE
Spitalul Polizu din Bucureşti a precizat vineri că se delimitează complet de afirmaţiile exprimate de medicul Carmen Rădulescu pe Facebook privind faptul că cei care se opun împărtăşaniei în plină epidemie de COVID-19 sunt răspunzători pentru situaţia de faţă.
„Instituţia noastră respectă în totalitate libertatea de conştiinţă a tuturor cetăţenilor, indiferent că sunt angajaţi ai instituţiei sau pacienţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Bogdan Ştefănescu. pentru Adevărul. Acesta a precizat că protocoalele şi procedurile de prevenţie, asepsie şi antisepsie, trebuie respectate fără niciun fel de derogare, indiferent de contextul sau circumstanţele evenimentului analizat.
„Fiecare cetăţean are libertatea deplină de…

Vezi articolul original 662 de cuvinte mai mult

Lasă un comentariu